Nagashima Spa Land

29-09-2019
Terwijl de anderen een bloementuin bezoeken, de onsen van het hotel proberen en het waterpark van Nagashima Spa Land doen, gaan Wim en ik voor een tweede dagje attractiepark. Je weet nooit of de andere muisachtbaan of de Shuttle Loop Coaster nog open gaan. Dat is uiteindelijk niet gebeurd.

Omdat we de armbandjes al in het hotel kunnen kopen staan we al vroeg bij Hakugei in de rij en pakken we de eerste rit van de dag. De RMC is duidelijk het populairste van het park op dit moment want onmiddellijk staat er al een wachtrij na ons. Toch doen we nog een tweede ritje. Het is echt een meesterlijke baan.

Bij Steel Dragon 2000 treffen we helemaal geen wachtrij en we doe de baan meteen maar 3 keer achtereen

Ook de kleinere flatrides lopen we langs zoals de Paratrouper, de Frisbee, de Swing Around, het reuzenrad Aurora, de Rock & Roll en de Viking. Die laatste is een groot schommelschip dat er erg goed uitziet maar niet heel hoog opzwaait helaas.

Zo nu en dan checken we tevergeefs de muis en de Schwarzkopf. Als we gaan lunchen lopen we de rest van de groep tegen het lijf die ook eens komen kijken. Met z'n allen gaan we aan de hamburgers.

Het is trouwens weer een behoorlijk hete dag met meer zon dan gisteren. Een softijs met matcha helpt maar even.

Bij Looping Star is het zo rustig dat we direct kunnen instappen. Arashi is nog steeds wel druk maar half zoveel als gisteren. Er wordt nog steeds maar één zijde gebruikt.

We maken nog eens 3 rondjes op Hakugei en bij Steel Dragon moeten we ineens 45 minuten wachten.

De nieuwe shooter attractie, vergelijkbaar met Mouse au Chocolat in Phantasialand, blijkt nog eens 500 Yen extra te kosten en daar hebben we even geen zin in.

Om half 5 verlaten we het park weer om door te reizen naar Kyoto.