Timber Falls Adventure Park

11-07-2008
De vier uur durende reis naar Wisconsin Dells verloopt zonder noemenswaardigheden. Onderweg lunchen we deze keer bij een Red Lobster in Eau Claire.

Wisconsin Dells staat weer bol van vermaak. Er zijn overal attracties te bezoeken en de coupons voor korting zijn weer overal te vinden. Waar Branson veel lijkt op Vegas of Pidgeon Forge zo lijkt Winsonsin Dells weer wat op een klein Orlando.

Na het inchecken in het hotel kijken we eerst even bij Timber Falls Adventure Park. De attracties kunnen hier per stuk worden afgerekend of er kan een armbandje voor de hele dag worden gekocht. Heel veel interessante attracties zijn er echter niet dus ik hou het op een enkel ritje op Avalanche (#509), de houten achtbaan van S&S Power. Avalanche heeft opvallend korte treintjes en zelfs die komen niet vol. Sterker nog, tijdens mijn rit zit ik er alleen in. De baan loopt rond het parkje en is vrij kort maar gaat wel erg hard. Daardoor is het eigenlijk maar een kort ritje maar toch wel aardig.


Lunch in de Red Lobster. Gamba's en kreeftstaarten. Mjam.


Zagen we een paar weken geleden nog cactussen langs de weg, nu rijden we tussen de naaldbomen.


Wisconsin Dells met in de verte al Avalanche.


We zijn bij Timber Falls Park.


Avalanche gaat rond het hele park.

Knucklehead's Bowling & Family Entertainment

11-07-2008
Hierna willen we eigenlijk gaan paardrijden maar de rit langs een waterwal en door een westerndorpje blijkt drastisch ingekort vanwege recente overstromingen. Ook een huifkartocht door een canyon in de buurt gaat niet door. Daar wordt zelfs de telefoon niet opgenomen en een nader kijkje op de plek geeft een nogal trieste aanblik van een overstroomd gebied met overal modder. Het meer van Wisconsin Dells blijkt verandert in een grote modderpoel dus ook alle wateractiviteiten zijn voorlopig gestaakt. Geen boottocht voor ons ook dus.

Uiteindelijk komen we terecht bij Knuckleheads waar enkele kleinere attracties en speelautomaten staan, een paar bowlingbanen én Minor Mike, een kleine achtbaan. Stephanie en ik doen alleen het achtbaantje.

De minigolfbanen bewaren we ook maar voor morgen en na het eten in de plaatselijke Ponderosa houden we het voor gezien voor vandaag en gaan terug naar de hotelkamer.


Riverview park.


The Secret is een upside down museum over het Amerikaanse FBI gebeuren.


De weg is hier afgezet omdat deze door de overstroming is weggeslagen.


Mount Olympus Themepark.


Minor Mike coaster in Knuckleheads.


En een suikerklontje moet ie ook al niet :s


Buffet bij Ponderosa.